Powerlock

Wisseling van vochtigheid en papierkwaliteiten hebben invloed op de manier waarop je een product nickt. Op de ene dag zitten er te weinig in, waardoor je de snijlijn extra moet nicken of er zitten er juist te veel in, waardoor je de snijlijn moet vervangen. Sommige bedrijven willen dat de stansvormen uitwisselbaar zijn tussenmeerdere machines.( Dit om de flexibiliteit te waarborgen.) Deze kunnen uitgerust zijn, met of zonder bundle breaker.

Is dit allemaal herkenbaar, dan heeft DieVision de oplossing voor U.

DE POWERLOCK

powerlock2 powerlock1

Powerlock zorgt ervoor dat je altijd de juiste nicken verhouding bij de hand hebt. Dit zowel voor vlakke als roterende stansvormen.

De powerlock klemt een stuk snijlijn met nicken vast in de vorm. Als deze snijlijn met nicken niet voldoet, dan draai je de Powerlock los en je vervangt de snijlijn met een andere stuk snijlijn (met een andere nicken verhouding).
Deze snijlijn heeft een vaste lengte, waardoor je eindeloos kan variëren met je nick verhoudingen. Het enige dat we adviseren is een aantal variaties op voorraad te houden!