DieVision Holding BV en Aprisys NV bundelen krachten

Het Nederlandse DieVision, gespecialiseerd in de productie van stansgereedschappen en marktleider in Nederland neemt 50% van de aandelen over van Aprisys NV, de Belgische marktleider in stansgereedschap. Door middel van deze Joint Venture is de combinatie DieVision – Aprisys niet alleen leider in de Benelux maar ook prominent aanwezig in Europa.

DieVision is voornamelijk aanwezig op de Nederlandse, Belgische, Duitse en Poolse markten. Aprisys sluit hier prima op aan met hun hoofdzakelijke aanwezigheid op de Belgische en Franse markten.

De fusie kan in meerdere opzichten als een Win-Win operatie worden gezien. Voor DieVision is het vooral geografisch/strategisch een goede zet richting het zuiden. Daarnaast kan de capaciteit geoptimaliseerd worden met de productie mogelijkheden van Aprisys (Brussel). Aprisys zal zich versterken met additionele knowhow en een beter “back up” scenario. Voor beide partijen gelden daarnaast natuurlijk ook de gebruikelijke schaalvoordelen.

Ook de business partners zullen baat hebben bij de nieuwe combinatie. Zij zullen nu toegang hebben tot een ruimer netwerk en kunnen genieten van nog betere service, knowhow, vernieuwingen en industriële kracht van beide bedrijven, terwijl de leveranciers een sterkere Groep als klant zullen kunnen bedienen.