WINNAAR BEKEND VAN ONZE ZOMER PRIJSVRAAG! DIEVISION RIJD 920.000 KM. PER JAAR VOOR HUN KLANTEN!

Om eens inzicht te geven in hoeveel kilometers DieVision/Aprisys jaarlijks onderweg is voor zijn relaties hadden wij dit getal deze zomer ”VERPAKT” in een prijsvraag. We waren erg verrast door de grote verschillen in afstanden die werden ingeleverd maar nog veel meer door de grote respons op onze prijsvraag. Dit motiveert ons om volgende jaar, tijdens DieVision 65 jaar, dit te herhalen. Er zullen genoeg onderwerpen te vinden zijn die zich hiervoor lenen. Sommigen zaten er dichtbij, maar de meesten ver tot heel ver weg van wat het juiste getal was: 920.000 KM.!!

De winnaar, Bart de Groot (l) van SmurfitKappa Van Dam te Helmond, met 850.000 KM. ontvangt op onderstaande foto de hoofdprijs, een heerlijk verwen weekend voor 2 personen, uit handen van Kevin Valkenburg als Comercieel verantwoordelijke  van deze actie.
Bij deze willen wij Bart nogmaals feliciteren en hem veel plezier wensen met het weekendje weg.

de-groot